Storitve

NAŠE STORITVE OBSEGAJO CELOTEN INŽENIRING

Naše podjetje vam nudi celovito izvedbo sončne elektrarne na ključ: priprava dokumentov, dostava potrebnega materiala, montaža in končna ureditev objekta. Za izgradnjo sončne elektrarne uporabljamo visoko kvalitetne komponente priznanega proizvajalca Solar Edge, ki omogočajo dolgoročno brezskrbno delovanje sončne elektrarne.

Naša profesionalna ekipa, ki ima vsa potrebna znanja in certifikate, bo poskrbela, da bo postavitev elektrarne potekala za vas čimbolj brez skrbi. Prav tako poskrbimo za nemoten potek vseh potrebnih aktivnosti, ki vključujejo urejanje in pridobitev potrebne dokumentacije in soglasij, do postavitve in priklopa elektrarne na distribucijsko omrežje električne energije.

CELOVIT PRISTOP K PROJEKTU

Vsakemu našemu projektu se maksimalno posvetimo in poskrbimo za celovito rešitev s konkretnimi nasveti in predlogi.
Naš edinstven pristop združuje vse faze za učinkovito izvedbo projektov.

Okolju prijazna energetska rešitev

S sončno elektrarno ne onesnažujemo okolja, električno energijo oz. viške proizvedene električne energije oddajamo v omrežje, sončna energija pa je neomejena.

Življenjska doba sončnih elektrarn in Povrnitev investicije

Predvidena življenjska doba sončne elektrarne je 30 let. V kolikor ste pridobili nepovratna finančna sredstva, se sama naložba v lastno povrne v približno 8 letih. Samooskrba z električno energijo po ˝netmeteringu˝, zagotovi kar 2,5 krat cenejšo elektriko. Zato je investicija v sončno elektrarno pametna odločitev.

Prihranek pri položnici za elektriko

Prednost investicije v sončno elektrarno je, da postanete energetsko samooskrbni z električno energijo. Sončna elektrarna vam omogoča neodvisnost od nihanja cen energentov na trgu.

Vašo hišo naredimo samozadostno

Ponujamo vam izgradnjo sončne elektrarne za neto meritve do moči 11kW. S tem vam omogočimo prihranek pri položnici za elektriko in naredimo vašo hišo samozadostno. Tako imenovani sistem "net metering" se uporablja že po vsej Evropi, od 15.1.2016 pa je možnost postavitve sončne elektrarne za neto meritve tudi v Sloveniji

Zakaj investicija v sončno elektrarno

Prednost investicije v sončno elektrarno je, da postanete energetsko samooskrbni z električno energijo. Sončna elektrarna vam omogoča neodvisnost od nihanja cen energentov na trgu. Cena električne energije je v zadnjih 10 letih naraščala povprečno s 4% stopnjo na leto. Samooskrba z električno energijo po ˝netmeteringu˝, zagotovi kar 2,5 krat cenejšo elektriko. Zato je investicija v sončno elektrarno pametna odločitev.

Sončna elektrarna predstavlja prednost, saj fotovoltaiko uporabljamo kot obnovljiv vir energije. S sončno elektrarno ne onesnažujemo okolja, električno energijo oz. viške proizvedene električne energije oddajamo v omrežje, sončna energija pa je neomejena.

Življenjska doba sončnih elektrarn

Predvidena življenjska doba sončne elektrarne je 30 let, zato lahko investicijo smatramo kot zelo varno in dolgoročno obliko naložbe. V kolikor ste pridobili nepovratna finančna sredstva, se sama naložba v lastno povrne v približno 8 letih, z rednim letnim donosom 12 in 15% osnovnega vložka. Seveda je odvisno tudi od porabe energije, velikosti sončne elektrarne in izbire komponent.

Po končanem obdobju vračila naložbe oz. vloženih sredstev, vam sončna elektrarna prinaša prihranek. Zagotovljena proizvodnja moč panelov, ki jih vgrajujemo, še vedno presega 85% nazivne moči tudi po 25 letih delovanja.

FINANČNA PODPORA INVESTICIJAM

Vašo investicijo lahko delno pokrijete z ugodnim “eko kreditom”, ki jih razpisuje Ekološki razvojni sklad Republike Slovenije ali z nepovratnimi sredstvi, s katerimi država spodbuja naložbe v energetsko učinkovitost ter izrabo obnovljivih virov energije za gospodinjstva in podjetja.

Sončna elektrarna za samooskrbo, je s pomočjo nepovratnih finančnih sredstev dostopna vsakomur, ki se odloči za takšno investicijo. Vam pomagamo tudi pri ureditvi dokumentacije.

Elektroklik-elektroinstalacije-in svetovanje-kontakt

Vas zanima, kako vam lahko pomagamo?

Na voljo smo vam za vsa vprašanja

Elektronski naslov

info@elektroklik.si

Telefon

+386 (0) 41 323 621

Pon - Pet

08:00 - 18:00

Lokacija

Bukovica pri Vodicah 26,
1000 1217 Vodice

Vas zanima, kako vam lahko pomagamo?

Na voljo smo vam za vsa vprašanja

Elektronski naslov

info@interiore.si

Telefon

+386 40 885 544

Pon - Pet

08:00 - 18:00

Lokacija

Bravničarjeva ulica 13,
1000 Ljubljana

Scroll to Top