Elektroklik, elektroinstalacije in svetovanje,
Zdravko Plevel s.p.

Elektroklik,
elektroinstalacije in svetovanje,
Zdravko Plevel s.p.

Na voljo smo vam za vsa vprašanja

V kolikor potrebujete podrobnejše informacije z zvezi z našimi storitvami ali izdelki, vas prosimo, da izpolnete kontaktni obrazec na tej spletni strani ali pa nas pokličete. V primeru, da nam boste svoja vprašanja posredovali pisno, vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Elektronski naslov

info@elektroklik.si

Telefon

+386 (0)41 323 621

Lokacija

Bukovica pri Vodicah 26,
Bukovica pri Vodicah, 1217 Vodice

Davčna številka SI:65069706
Matična:8372284000
IBAN SI56 0202 1349 0990 918 (NLB d.d.)

Delujemo na področju celotne Slovenije.


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@elektroklik.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Elektroklik, elektroinstalacije in svetovanje, Zdravko Plevel s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravnih obvestilih.

    Scroll to Top